máj.
31.

Vinchivel megszívod!

Mint a lágy tavaszi szellő - bár ebből is létezik kivétel - olyan gyengéd a szmötyihez, porcicához és zsebpiszokhoz a Vinchi porszívó, ami a legnyájasabb tájfunként vonulhatna be a világtörténelembe, ha harmatgyenge képességei nem hátráltatnák a történelmi széljegyzetre kerülés felé vezető úton. De mit is várhat az ember valamitől, aminek az indiánneve Álló Szél?!

Alábbiakban T.I. (37) budapesti lakos fogja szemléltetni a birtokában lévő Vinchi Thaifun porszívó pocsék képeségeit árnyalt és nem árnyalt jelzők kiséretében - csalódástól a kiábrándulásig.

"Vincsi Tájfun már a dobozával megfogott: csöndes működést, porzsákmentességet és még sok jót ígért a leírás. A sportos szín és a könnyűfém felni végképp megvásárlásra ösztönzött. Otthon, a kicsomagolás után sem voltam csalódott: dögös, modern eszköz került a háztartásba. Látszott, hogy igazi koszgyilkossal állunk szemben, mely jobbá teszi az életünket. Extrái és külseje alapján felveszi a versenyt a kétszer ennyibe kerülő, igaz, márkásabb versenytársakkal. A modern szűrőrendszer feleslegessé teszi a mindig rosszkor megtelő porzsákot, így még a környezetet is kíméli. A Taifun név azt sugallta (mit sugallta, üvöltötte): pornak, kosznak nincs esélye. És magyarázattal szolgált, miért van szükség arra, hogy a hihetetlen szívóerőt kontroll alatt tudjuk tartani. Úgy képzeltem, 1800 wattal egy kisebb sivatagot meg tudnék szüntetni a hétvégi nagytakarítás ideje alatt. Várt rám némi csalódás.

 

A Taifun erejét kiválóan szemlélteti, ha összeeresztjük egy újságborítóból kiszakított apró cetlivel. A harc kimenetelét vágatlan videóval demonstrálom. A szűrő természetesen tiszta, a porszívó új korában ugyanekkora szívóerővel rendelkezett."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pocsekaruk.blog.hu/api/trackback/id/tr992045219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2010.06.02. 18:13:31

Ez így nekem kevés. Egy papír a földön fekve nem a porszívónak kell felvennie, az a porra és egyéb szmötyire van. Azzal miért nincs videó?

Pocsék Áruk 2010.06.03. 10:00:11

Kedves Cigiző barátom!
Ha Vinchi a fecnit nem szívja fel, mit gondolsz, a porcicával és egyéb járulékos dologgal mit tenne? Elmondom neked: egy nagy semmit. Miért? Azért, mert a szilveszteri fecnieidet is vidáman felszívta a porszívó egy halomban, míg a porcicával, mely más matéria, 0,02 másodpercet küzdött - no de az egy jó porszívó. Mellesleg T.I. nem egy IT, hogy rengeteg videót linkoljon, de közben járok az érdekedben :)
süti beállítások módosítása