jún.
01.

Kutyafarkat az IKEÁ-ból!

Még az IKEA is tartogat néha pocsék árut. Sőt, mostanában úgy tűnik, mintha szeretné leépíteni vásárlóit: gyakorlatilag minden elfogyott, most  nincs raktáron, vagy éppen a kasszánál derül ki, hogy nem is volt belőle.

A kutyafarok akasztó egyrészt borzasztóan aranyos. Törölköző vagy kutyapóráz tárolására ideális, de a kabátot is elbírja - kis számban. Nincs is vele semmi baj, leszámítva azt a  néhány példányt, amelynek hiányzik a közepe, amivel a szögre kell akasztani. Innentől viszont a tréfásan kedves termék okafogyottá válik.

Csupán játékként használni több mint perverz. Viszont ha sokat összegyűjtesz belőle, prímán lehet vele hajigálni bármilyen demonstráció alkalmával. A poliészter kutyafarok kézbe simul, nagy pontossággal és precíz irányzékkal van ellátva. A szögreakasztó helyére pedig gyakorlatilag bármit be lehet tölteni - ízlés szerint. Bal oldalon az IKEA szerinti használatra szánt termék. Jobb oldalon pedig a radikális felhasználásra várakozó kutyafarok látható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pocsekaruk.blog.hu/api/trackback/id/tr722047539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása